///M Weekend 1.0

2018-04-21 / 2018-04-22

За събитието

Shondys Garage и нашите партньори от BluePoint и VIP Transfer имаме удоволствеито да Ви поканим на двудневено ///М пътуване из най-красивите части на Югозападна България или иначе казано Родпският край.
Пътуването ще започне на отделни групи, които ще се обединят в уговорен час и място, удобен за всички гости. Ще имаме уникалната възможност заедно да се насладим на красивата гледка, страхотните пътища и на нечуван брой автомобили от любимата марка.
 
В първият от двата дни влиза: каране в родопите, почивка в областа на широка поляна и 5 звезден хотел в Банско. Там ще можем заедно да отдъхнем, да се запознаем и обменим свойте впечетления и емоции от това разнообразие от автомобили.
На вторият ден от програмата следва каране на писта, преминаване през различни препятствия и тестване на автомобили за всички любители на адреналина. Освен това сме осигурили включен в цената кетеринг, който ще гарантира доброто настроение през целият ден.
 
Броя на участниците е ограничен с цел по-добра организация и заложени предварително изисквания за сигурност. Всички детайли ще получите от организатора при проявен интерес под формата на презентация.
 
Благодарим Ви!
 
С Уважение,
Александър Данчев и Денис Мокриев

Изисквания за участие

Автомобил от ///M серията на BMW.

Коментари от потребители (0)

Добави коментар

Други събития

  • ///M Weekend 2.0

    13 април 2019

  • ///M Weekend 3.0

    05 септември 2020